пʼятниця, 07 березня 2014 18:47

"У Севастополі голосуватимуть всі - навіть коти і собаки" - Сенченко про референдум

"У Севастополі голосуватимуть всі - навіть коти і собаки" - Сенченко про референдум
Андрій Сенченко Фото: ukr.obozrevatel.com

Рішення Кримської Ради щодо приєднання Криму до Росії не здивувало нардепа від "Батькіщини", кримчанина Андрія Сенченка. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Із самого початку це була реалізація сценарію Путіна. Верховна Рада Криму, яка зараз працює під дулами автоматів, не може приймати будь-які рішення. Далі вони активно приєднуватимуть до цього рішення Севастополь. А там же живе багато громадян Російської Федерації. Тому в Севастополі голосувати будуть всі включно із військовослужбовцями Чорноморського Флоту, і окупанти. Навіть коти і собаки. По решті території Криму голоси підтасують. Ось який сценарій", - вважає депутат.

Також не здивований Сенченко й тому, що дату референдуму про ймовірне приєднання Криму до Росії переносили двічі. Тепер стоїть дата 16 березня.

"Почала діяти українська влада і зростає обурення людей до окупантів. Якщо раніше було недорозуміння, то зараз люди відверто обурюються. У всіх військових є сім'ї і вони бачать, як ведуть себе окупанти. Вже є факти мародерства із боку козаків, яких переправили з Кубані, і з боку російських військових. Тому Росія розуміє, якщо референдум проходитиме 25 травня, то їм буде важче фальсифікувати і щось пояснювати. Спочатку референдум перенесли на 30 березня, а тепер вже на 16. Я не здивуюсь, якщо його оголосять буквально на завтра", - переконаний політик.

Зараз ви читаєте новину «"У Севастополі голосуватимуть всі - навіть коти і собаки" - Сенченко про референдум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути