понеділок, 17 жовтня 2016 14:53

У СБУ повідомили подробиці скандалу з обласним прокурором

У СБУ повідомили подробиці скандалу з обласним прокурором
Фото: timenews.in.ua

Під час планової перевірки у прокуратурі Запорізької області виявили порушення, які можуть спричинити витік державної таємниці.

Про це повідомив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

"Наприкінці вересня у запорізькій прокуратурі проходила планова перевірка режиму поводження з державною таємницею. Під час перевірки виявлені численні недоліки у процедурі оформлення документів, які містять державну таємницю. А також більш суттєві недоліки, які могли призвести до витоку державної таємниці", - розповів Ткачук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали одеського прокурора

Зараз ГПУ та СБУ проводять перевірку прокуратури Запорізької області.

"Звернулися до Генпрокуратури із проханням про призначення службового розслідування з залученням фахівців ГПУ. Разом будемо розбиратися, що стало причиною порушень, виявлених у запорізькій прокуратурі.

Наша служба прийняла рішення про призупинення у запорізькій прокуратурі дозволу на провадження діяльності, пов'язаної з державною таємницею, до 10 грудня. Якщо недоліки усунуть раніше, дозвіл поновлять. Також скасований доступ до державної таємниці прокурору (Олександру Шацькому. - Gazeta.ua)", - розповів Ткачук.

Раніше повідомляли, що генпрокурор Юрій Луценко готує наказ про звільнення прокурора Запорізької області Олександра Шацького через підозру в розголошенні державної таємниці.

Зараз ви читаєте новину «У СБУ повідомили подробиці скандалу з обласним прокурором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути