вівторок, 25 грудня 2012 16:01

У "регіонах" заперечують, що Литвин отримав комітет за їхньою квотою

У "регіонах" заперечують, що Литвин отримав комітет за їхньою квотою
Володимир Макеєнко про своє призначення дізнався тільки сьогодні. Фото: telegraf.com.ua

"Регіонал" Володимир Макеєнко про своє призначення головою регламентного комітету дізнався лише перед голосування у парламенті. Про це він сказав в інтерв'ю журналістам в кулуарах Верховної Ради.

"Я тільки сьогодні вранці дізнався прізвище, ім'я та по-батькові голови регламентного комітету.  Причина в тому, що лише вчора був призначений уряд. Наприклад, на голову комітету у закордонних справах мав піти наш колега Леонід Кожара. Але зараз він міністр закордонних справ. На його місце в комітет призначена інша людина – депутат Калюжний. Тому виникла така ситуація", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров наказав новому міністру економіки підняти ВВП на 3,5%

Депутат зауважив, що всі керівники парламентських фракцій підписали постанову про розподіл комітетів. "Це компромісна постанова. До якогось варіанту ми ж повинні були дійти. Оце і зробили. Маємо конституційне голосування в цьому питанні. Значить, всі задоволені. Якщо невдоволені окремі народні депутати, вибачте, але нас 445", - додав "регіонал".

Говорячи про те, за чиєю квотою отримав посаду голови комітету з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин, Макеєнко наголосив: "Чому по нашій квоті?! Він – мажоритарник".

Парламентар також підтвердив, що батько та син Табалови увійшли до складу комітетів.

Зараз ви читаєте новину «У "регіонах" заперечують, що Литвин отримав комітет за їхньою квотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути