четвер, 14 березня 2013 09:30

"У Путіна справи теж кепські, краще б він готувався до російського майдану" - "регіонал"

"У Путіна справи теж кепські, краще б він готувався до російського майдану" - "регіонал"
На думку Сухого, у російських політтехнологів справи кепські, раз вони опускаються до такого дрібного шантажу. Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат України (Партія регіонів) Ярослав Сухий назвав програму про візит президента України Віктора Януковича до Росії, що вийшла на державному телеканалі "Росія 1", "поганню".

"Схоже, що це у російських політтехнологів справи кепські, раз вони опускаються до такого дрібного шантажу президента суверенної держави", - сказав він.

На думку нардепа, ні для кого не секрет, "що собою являє російське керівництво", та ілюзій із цього приводу вже ні в кого не залишилося.

"У Путіна справи теж кепські. Він краще б готувався до російського майдану. Путін думає, що це йому так просто пройде і він все життя буде царювати", - заявив Сухий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На державному ТБ Росії активно пропагують проти співпраці України з ЄС

Він вважає, що автори програми сподівалися зробити постріл, яким би змусили Януковича бути більш поступливим.

"Але цей постріл холостий, бо Янукович це не Кучма і не Ющенко. Він більш стійкий, твердий і непоступливий", - впевнений Сухий.

Він заявив, що, спостерігаючи за постійними нападками на українське керівництво російських медіа, йому згадується вірш Василя Симоненка, що закінчується словами: "А ми спокійно й суворо стрічаємо у праці і бурмі наклепи злобні та тупі докори, потоки божевільної брехні".

Нагадаємо, російський тележурналіст Дмитро Кисельов на державному телеканалі "Росія 1" дав свою оцінку візиту українського президента Віктора Януковича до Росії і його зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним. Він намалював похмуре майбутнє України поза Митним союзом і, по суті, висміяв президента України.

Зараз ви читаєте новину «"У Путіна справи теж кепські, краще б він готувався до російського майдану" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути