четвер, 01 грудня 2011 17:41

У Партії регіонів сподіваються, що бютівці будуть чемними в Апеляційному суді

У Партії регіонів сподіваються, що бютівці будуть чемними в Апеляційному суді

У Партії регіонів сподіваються, що народні депутати від БЮТ будуть достойно поводити себе під час розгляду справи Юлії Тимошенко в Апеляційному суді Києва і таким чином доведуть, що вони "законослухняні громадяни".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.

Зокрема, коментуючи сьогоднішню ситуацію у суді, коли депутатів-бютівців не пропускали до зали засідань, де мала розглядатись апеляція Тимошенко, Зубанов зауважив, що Апеляційний суд прийняв правильне рішення не пускати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" намагаються прорватися до Тимошенко крізь стіну беркутівців

"Пам'ятаєте, як бютівці себе поводили у залі Печерського суду, де головував суддя Родіон Кірєєв, коли вони вигукували, штовхались із правоохоронцями. Пам'ятаючи про таку їхню поведінку, як таких, які пхають своїми мандатами, Апеляційний суд спочатку вирішив взагалі їх не пускати. І це було дуже правильне рішення", - сказав регіонал.

"Але їх зрештою пустили. Думаю, що депутати (від БЮТ - ред.) будуть себе достойно поводити, уважно слухати, вставати, коли суд заходить і виходить, будуть показувати, що вони законослухняні громадяни", - підкреслив Зубанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бютівці та міліція посварились через непунктуального суддю

Водночас, він додав, що було б незрозуміло, якби бютівці, прийшовши до суду і отримавши відкоша, взагалі нічого не робили, а просто мовчки стояли.

"У них немає іншого способу демонстрації свого ставлення до цього процесу, як прийти і штовхатись із правоохоронцями. Вони зрештою хочуть показати, що активні - їм треба потрапити у список", - резюмував регіонал.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів сподіваються, що бютівці будуть чемними в Апеляційному суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути