четвер, 22 грудня 2011 21:59

У новому році Володимир Литвин втратить спікерське крісло — астролог

У новому році Володимир Литвин втратить спікерське крісло — астролог

2012-ий стане роком найбільших кар'єрних втрат для спікера Володимира Литвина, вважає астролог, член координаційної ради спілки астрологів України 36-річний Олег Горбань.

"У березні Володимир Литвин буде на слуху, бо фігуруватиме в контексті серйозних конфліктів. Навколо його персони у березні розвиватиметься локальний конфлікт. Середина року буде достатньо стабільною, а в кінці року почнуться серйозні зміни, — зазначив астролог. - Перші зміни відбудуться у червні. Литвин вестиме переговори, можливо, про створення коаліції, і багато залежить від їх результату. Під час цих переговорів може бути розрив і втрата впливу та авторитету".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин розповів, як його однопартійцям роблять "пропозиці, від яких важко відмовитися"

Далі, за словами астролога, все розвиватиметься, як снігова лавина: у вересні буде складний і виснажливий час, прийняття важких рішень і обов'язків.

"Жовтень є чітко не сприятливим для Володимира Литвина. Видно відчуття поразок і втрат. Негативно це впливатиме на здоров'я. У листопаді-грудні через професійні поразки можуть бути запальні процеси в організмі політика", - вважає Горбань.

"Ймовірність того, що Володимир Литвин залишиться спікером, дуже низька. З усіх основних гравців Володимир Литвин матиме найгіршу позицію на виборах у жовтні", — підсумував астролог.

Зараз ви читаєте новину «У новому році Володимир Литвин втратить спікерське крісло — астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути