понеділок, 10 жовтня 2011 10:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У НАТО поговорили про "ганебний судовий процес" над Тимошенко

У НАТО поговорили про "ганебний судовий процес" над Тимошенко

На останній сесії Парламентської асамблеї НАТО в Бухаресті значну увагу приділили екс-прем'єру Юліі Тимошенко та "ганебному судовому процесу, який організовано проти неї чинною владою".

Про це заявив голова постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській Асамблеї НАТО Андрій Шкіль, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Зокрема, 8 жовтня в порядку денному сесії Парламентської асамблеї було дві доповіді, котрі стосувалися цих питань, одну з яких представив італійський парламентар Лусіо Малан.

Доповідь стосувалася аналізу актуальних політичних процесів в середині України та нового зовнішньополітичного курсу нашої держави після останніх президентських виборів.

Найбільшу увагу було зосереджено на питанні придушення в Україні демократії, прав і свобод людини та громадянина, а також свободи слова.

"Ці проблеми були висвітлені на фоні ганебного політично-зафарбованого судового процесу над Юлією Тимошенко. Зокрема, було сказано, що за всіма ознаками кримінальну справу було сфабриковано владою задля усунення політичної конкуренції з боку сильної опозиції", - йдеться у повідомленні.

Шкіль зазначив, що доповідь викликала жваву дискусію серед парламентарів держав-членів НАТО та привернула увагу до ганебних політичних процесів, які відбуваються в сучасній Україні на очах у всього світу.

Раніше повідомлялося, що народний депутат України Остап Семерак у рамках сесії Парламентської асамблеї НАТО презентував документальний фільм "Суд над Юлією Тимошенко. Правдива розповідь".

Зараз ви читаєте новину «У НАТО поговорили про "ганебний судовий процес" над Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути