пʼятниця, 31 січня 2014 10:31

У Міноборони закликають Януковича "стабілізувати" Україну

У Міноборони закликають Януковича "стабілізувати" Україну

Військовослужбовці та працівники Збройних сил України на загальних зборах апарату відомства обговорили текст звернення до президента України - верховного головнокомандувача Збройних сил України Віктора Януковича.

"Викладаючи свою громадянську позицію, військовослужбовці та працівники ЗС України, які проходять службу та працюють в апараті Міністерства оборони України, закликали верховного головнокомандуючого в межах чинного законодавства вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві", - повідомляє прес -служба Міністерства оборони України .

Там також заявили про неприпустимість силового захоплення державних установ, перешкода представникам органів державної влади та місцевого самоврядування виконувати свої обов'язки і відзначили, що подальша ескалація протистояння в Україні загрожує територіальній цілісності держави.

У ході зборів апарату Міноборони військовослужбовці і співробітники НД України заслухали міністра оборони України Павла Лебедєва та його заступників, а також висловили свої думки щодо суспільно-політичної ситуації в країні.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони закликають Януковича "стабілізувати" Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути