четвер, 11 лютого 2016 04:46

У Мінагрополітиці розраховують на приватизацію аграрних держпідприємств до кінця року

У Мінагрополітиці розраховують на приватизацію аграрних держпідприємств до кінця року
Фото: 112.ua

Міністр аграрної політики Олексій Павленко планує домогтися приватизації всіх державних сільськогосподарських підприємств до кінця 2016 року. Про це він заявив після завершення звіту уряду на засіданні комітету з питань економічної політики, повідомляє "РБК-Україна".

"По Мінагро, я вам скажу, моя позиція - це нульова кількість держпідприємств до кінця року, це повна приватизація", − заявив Павленко.

Серед інших пріоритетів роботи на 2016 рік міністр назвав продовження дерегуляції, спрощення процедури оренди землі, відкриття нових ринків і усунення залежності від Росії.

Нагадаємо, 4 лютого під час публічного засідання уряду міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр інформаційної політики Юрій Стець і міністр інфраструктури Андрій Пивоварський відкликали подані раніше заяви про відставку. Міністри також висунули ряд умов, при виконанні яких вони згодні продовжувати роботу в уряді. Однією з цих умов є приватизація держкомпаній.

Зараз ви читаєте новину «У Мінагрополітиці розраховують на приватизацію аграрних держпідприємств до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути