неділя, 12 січня 2014 15:57

У Маріїнському знову збирається Антимайдан

У Маріїнському парку вночі встановили 6 армійських наметів. І акцію протесту, і намети, і сам парк охороняє велика кількість міліціонерів. Групи силовиків постійно переходять від одного місця до іншого. Парк оточений, а вхід у Маріїнський з боку Кріпосного провулка перекритий щитами.

Як повідомляє кореспондент LB.ua десяток молодих чоловіків, які прогулюються біля наметів, кажуть, що вони представники громадської організації "За порядок".

"Ми вийшли за порядок, бо влада і опозиція не можуть між собою домовитися", - заявив один з чоловіків, Максим Черниленко. При цьому він не сказав, скільки людей очікується на їхній акції, а заявив, що учасники ще підходять до місця її проведення. Він також заявив, що акція буде безстроковою, так само, як і акція протесту на Майдані.

Він розповів, що їхня громадська організація також проводила акцію під будинком Віталія Кличка. Як заявив Черниренко, основною їхньою вимогою було надати правдиву інформацію про напад на Тетяну Чорновол. На думку членів цієї організації, у одного з нардепів УДАРу, Годункова, є така інформація, а журналісти не хочуть про це писати.

Як повідомляє кореспондент LB.ua у парку багато міліції не тільки у формі, але і в цивільному. Міліція явно охороняє намети і їхніх жителів. Один з міліціонерів, начальник охорони громадського порядку Подільського РВВС, спеціально підійшов до журналістів, поки ті говорили з учасниками акції в Маріїнському парку, і слухав розмову.

Журналістів, між тим, в парк пускають, просять пред'явити посвідчення.

Зараз ви читаєте новину «У Маріїнському знову збирається Антимайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

190

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути