пʼятниця, 07 травня 2010 15:38

У Криму "Русское единство" крутить заборонений антиукраїнський фільм

У Криму "Русское единство" крутить заборонений антиукраїнський фільм
Загальнокримський рух "Русское единство" спільно з Міжнародним медіа-клубом "Формат-А3" організував в Сімферополі показ забороненого до прокату в Україні російського фільму "Ми з майбутнього-2".

Акція пройшла в сімферопольському кінотеатрі "Космос" під девізом: "Наша загальна війна - наша головна перемога".

Організатори акції відзначили, що, не дивлячись на заборону фільму, їм все ж таки вдалося домовитися з дирекцією кінотеатру "Космос" і організувати показ в Сімферополі на великому екрані для широкого кола глядачів.

Як відзначив лідер "Русского единства" Сергій Аксьонов, останні роки українська влада займалася фальсифікацією вітчизняної історії, результатом чого стали заборони на показ, за його словами, абсолютно нешкідливих фільмів на території України. "За останні 5 років влада намагалася поставити все з ніг на голову, визнати негідників героями і навпаки", - заявив Аксьонов.

Один з безпосередніх організаторів акції, активіст руху "Русское единство" і заступник Голови Ради міністрів Криму Андрій Козенко заявив, що подібні фільми мають важливе значення, оскільки забезпечують патріотичне виховання молоді. "Заборона на цей фільм - це абсолютно обурлива річ. Такі фільми дозволять сьогоднішній молоді пронести в серці пам"ять про великий подвиг радянських солдатів", - вважає він.

Після перегляду картини відбулося її обговорення, в якому взяли участь актори Дмитро Ступка і Владислав Рєзник, які зіграли у фільмі, повідомляє "Е-Крым".

Довідка: Міністерство культури і туризму України заборонило прокат російського фільму "Ми з майбутнього-2", українська прем"єра якого була намічена на 18 лютого цього року. На думку членів експертної комісії міністерства, деякі епізоди фільму містять сцени, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу. Заборона на показ фільму продовжує діяти.

Зараз ви читаєте новину «У Криму "Русское единство" крутить заборонений антиукраїнський фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути