понеділок, 21 листопада 2011 11:53

У КМДА порадили святкувати День свободи подалі від Майдану Незалежності

У КМДА порадили святкувати День свободи подалі від Майдану Незалежності

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) стверджують, що влада вжили заходів, щоб святкування Дня свободи було безпечним.

"Безпека громадян під час проведення масових заходів – одне з основних завдань не лише правоохоронних органів, а й міської влади. Тому на час монтажу Головної новорічної ялинки країни частково перекрито Майдан Незалежності і обмежено проведення мирних акцій на центральній площі Києва", - наголосили у прес-службі КМДА.

Міська влада пропонує всім зацікавленим політичним і громадським організаціям подавати заявки на проведення заходів на тих територіях, де не виконуються і не заплановані роботи з підготовки до новорічних та різдвяних свят. Зокрема, у КМДА порекомендували провести акції на Європейській, Бессарабській, Контрактовій та інших площах Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річницю Помаранчевої революції закликають відзначити без партійної символіки

Столична влада готова всіляко сприяти реалізації громадянських ініціатив, запевнили у Київській міськадмінстрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянам заборонили святкувати сьому річницю Помаранчевої революції

"Інформуємо, що заявки на проведення безстрокових акцій на Майдані Незалежності подала низка політичних сил та громадських організацій, зокрема, Комітет визволення політв'язнів, ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції" та ВГО "Загальновоїнська спілка України". Керівництво міста запросило представників громадських організацій-заявників на нараду, на якій запропонувало обрати будь-які альтернативні місця для проведення відповідних заходів", - наголошується у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У КМДА порадили святкувати День свободи подалі від Майдану Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути