субота, 10 серпня 2013 10:45

"У Кличка несформована команда, немає плану" - Безсмертний

"У Кличка несформована команда, немає плану" - Безсмертний
фото: klichko.org

У другому турі президентських виборів перемогти чинного главу держави Віктора Януковича зможе лише лідер УДАРу Віталій Кличко. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав екс-нардеп Роман Безсмертний.

"Люди бачать переможний поєдинок тільки за участю Кличка. Йому потрібна команда і план. Про це я говорив ще два роки тому. Команда не сформувалася, плану немає. Ось і відповідь, який буде результат президентських виборів. На жаль, із таким наробком, що сьогодні маємо, опозиціонери ні разом, ні окремо не складуть альтернативу чинній владі", - зауважив він.

За його словами, важко буде перемогти, навіть якщо опозиціонери домовляться про єдиного кандидата.

"Навіть якщо домовляться, а плани і команди залишаться нинішні, Януковича не переможуть. Їм протистоїть державна машина, що служить конкретній людині. Вона добре забезпечена організаційним та інтелектуальним середовищем. Проти Януковича треба виходити з такою ж мобілізованою армією. Чому опозиціонери легковажать? Незрозуміло", - зазначив Безсмертний.

Зараз ви читаєте новину «"У Кличка несформована команда, немає плану" - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути