пʼятниця, 02 березня 2012 12:25

У Києві під посольством США боролися з "атлантичними акулами"
8

Фото: Фото: PHL

Сьогодні представники громадських організації "Міжнародний Георгіївський Союз", "Союз громадян України" і "Слов'янська Гвардія" провели пікет під стінами посольства США в Україну під гаслом "На чужий коровай рота не роззявляй!".

Під час акції були розіграні театралізовані сцени з "атлантичними акулами", яким не по зубам наш "залізний коровай".

Мета пікету - привернути увагу громадян України, Росії та решти світу до "відверто насильницької і колоніальній політиці США по відношенню до інших країн".

При цьому дехто з мітингувальників тримав плакат із фотографією прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна та написом "Стабильная Россия - Стабильная Украина".

Зазначимо, що раніше в Росії пройшли численні мітинги як проти участі Путіна в президентських виборах, так і на його підтримку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Росію охопили "путінги": "Где Путин - там победа", "Все будет путем"

Примітно, що в недавньому інтерв'ю іноземним ЗМІ Путін заявив, що ще навіть не думав, чи буде балотуватися на наступних президентських виборах, в 2018 році.

"Я не знаю, чи хочу я двадцять з гаком років сидіти. Я для себе цього поки не вирішив. Ми зараз говоримо про вибори президента Російської Федерації на наступні шість років. Навіть не думаю (про нові терміни)", - сказав Путін, відповідаючи на питання західних журналістів, чи планує він висуватися на наступний термін.

Зараз ви читаєте новину «У Києві під посольством США боролися з "атлантичними акулами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути