пʼятниця, 02 вересня 2016 09:42

У керівника МОЗ з'явилися заступники

У керівника МОЗ з'явилися заступники
Фото: УНІАН

Уряд призначив Павла Ковтонюка, Олександра Лінчевського та Оксану Сивак заступниками міністра охорони здоров'я.

Відповідні розпорядження Кабмін прийняв 31 серпня.

Відомо, що Ковтонюк був проектним менеджером із реформи охорони здоров'я проектного офісу Національної ради реформ. 2008 року закінчив Школу охорони здоров'я Києво-Могилянської академії. Має ступінь магістра менеджменту в охороні здоров'я. Працював консультантом у компанії Strategic Consulting Group. Пізніше - незалежним консультантом з управління в сфері охорони здоров'я. Із 2010 року викладає в Школі охорони здоров'я. 2012-го заснував і очолив журнал "PRO Менеджмент в охороні здоров'я".

Лінчевський - хірург, кандидат медичних наук, асистент кафедри Національної медичної академії післядипломної освіти ім. Шупика. Був волонтером у зоні АТО, доставляв медикаменти і навчав надавати першу медичну допомогу.

Призначена заступником міністра з питань європейської інтеграції Сивак була консультантом Всесвітньої організації охорони здоров'я. Радником міністра охорони здоров'я і координатором громадської організації "Ініціатива Е +", що займається реабілітацією постраждалих під час Майдану й у зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман дав Супрун карт-бланш на "своїх" людей

Нагадаємо, 27 липня Кабмін призначив волонтерку Уляну Супрун на посаду виконувачки обов'язки глави МОЗу. Супрун за фахом - лікар. Народилася у США. За походженням - українка. Із чоловіком Марком Супруном під час Революції гідності переїхала в Україну.

Зараз ви читаєте новину «У керівника МОЗ з'явилися заступники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути