пʼятниця, 22 липня 2011 20:58

У Івано-Франківську здійснюватимуть онлайн-трансляцію сесій міської ради

У Івано-Франківську здійснюватимуть онлайн-трансляцію сесій міської ради

Під час прес-конференції керівники фракції ВО "Свобода" Руслан Марцінків та Роман Онуфріїв підбили підсумки роботи ВО "Свобода" в Івано-Франківській міській раді за півроку.

Секретар міської ради Руслан Марцінків наголосив, що сьогодні йде боротьба з місцевим самоврядуванням, відбувається зменшення його повноважень.

Він також зазначив, що однією з ініціатив, які пропонують "свободівці", є удосконалення сайту міської ради, на якому з 1 вересня планують здійснювати онлайн-трансляцію сесій міської ради.

"Депутати мають бути відкритими перед громадою, не боятись йти до неї і бути підзвітними їй", - пояснив позицію фракції Марцінків.

За словами "свободівця", в теперішніх умовах міська рада, виражаючи інтереси жителів Івано-Франківська, докладає максимальних зусиль для відстоювання української позиції у різних сферах. Це зумовлено постійними антиукраїнськими діями центральної влади на чолі з Януковичем та Азаровим.

"Практично на кожній сесії депутати приймають звернення, які стосуються болючих питань життя українців у нашій державі. Ми вимагали ветувати Податковий кодекс, виступали проти ручного керування урядом бюджетними ресурсами місцевих громад, ухвалили звернення з вимогою припинити обмеження національних прав українців у Росії, пов'язані з закриттям української бібліотеки у Москві, прийняли рішення про заборону вивішування радянської символіки на 1 та 9 травня", – звернув увагу Марцінків.

На останній сесії депутати висловили свою категоричну незгоду з приводу запровадження пенсійної реформи.

Зараз ви читаєте новину «У Івано-Франківську здійснюватимуть онлайн-трансляцію сесій міської ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути