пʼятниця, 22 липня 2011 18:47

"Свобода" пообіцяла Івано-Франківську асфальтний завод

"Свобода" пообіцяла Івано-Франківську асфальтний завод

Керівники фракції ВО "Свобода" Руслан Марцінків та Роман Онуфріїв під час прес-конференції підбили підсумки роботи ВО "Свобода" в Івано-Франківській міській раді за останні півроку.

Зокрема, відбулося обговорення актуальних проблем Івано-Франківська, а також планів та ініціатив, які пропонують "свободівці" для їхнього вирішення. Голова бюджетної комісії Роман Онуфріїв заявив, що головним напрямком їхньої діяльності є реформи.

"Реформи треба проводити швидко, впевнено і без нотки сумніву… Отримавши колосальний мандат довіри, ми не можемо займатися дешевим популізмом", - зазначив він.

На переконання головного "свободівця" міста, необхідно здійснити модернізацію системи управління, реформування комунальної галузі, виявлення нових моделей її розвитку.

На прес-конференції не оминули актуального для міста питання ремонту доріг. У "Свободі" вважають, що для капітального ремонту доріг необхідний асфальтний завод, якого в Івано-Франківську наразі немає.

"Ми мусимо і я докладу максимум зусиль, щоб на початок весняного сезону ремонту доріг місто мало асфальтний завод, - заявив Роман Онуфріїв. - Нині шукаємо інвесторів для фінансування робіт з будівництва заводу".

Також лідери фракції розповіли про свої здобутки. Зокрема, вони зазначили, що в Івано-Франківську ставки податків найнижчі в Україні, спрощено умови оренди для малих суб'єктів господарювання, відбулося відкриття низки дитячих майданчиків, розпочали комплексний благоустрій дамби Бистриці в районі Пасічної.

Керівники міської "Свободи" закликали іванофранківців бути активними і допомагати владі наводити порядок у місті.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пообіцяла Івано-Франківську асфальтний завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути