пʼятниця, 12 липня 2013 17:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Харкові інваліди просять, аби Тимошенко оперували в Україні

У Харкові інваліди просять, аби Тимошенко оперували в Україні
Юлія Тимошенко. Фото: nabat.mk.ua

Біля ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" представники громадських організацій Харкова, які представляють інтереси інвалідів, просили при необхідності провести операцію Юлії Тимошенко в Україні.

Вони розповсюдили заяву щодо можливої ??операції Тимошенко за кордоном. Як повідомили учасники акції, вчора, 11 липня, цю заяву поштою було направлено президенту України, омбудсмену, в МОЗ та пенітенціарної службі України. У заяві громадські організації виявляють обурення тим, що на візити німецьких лікарів витрачаються кошти, які можна було б спрямувати на інші потреби, у тому числі і на підтримку інвалідів України.

"Ми вважаємо, що якщо Юлії Тимошенко необхідна операція, то хірургічне втручання повинно бути проведене, але тільки на території України. Коль екс-прем'єр довіряє тільки німецьким медикам, їм ніхто не забороняє приїхати в Україну і провести операцію тут. Для цього в цій країні є всі необхідні умови та обладнання", - йдеться в заяві.

Крім того, в документі сказано, що ситуація з Тимошенко завдає великої шкоди іміджу країни. Представники громадських організацій вважають, що якби Тимошенко прислухалася до рекомендацій українських лікарів і перестала влаштовувати політичні спекуляції на своєму здоров'ї, то результат вже був би досягнутий.

"Переконливо просимо забезпечити можливість проведення операції Тимошенко в Україні нехай навіть із залученням закордонних лікарів, щоб надалі пенітенціарна служба могла виконати рішення суду", - йдеться в заяві.

Заяву підписали 8 громадських організацій Харкова та області.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові інваліди просять, аби Тимошенко оперували в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути