середа, 10 серпня 2016 12:07

У ГПУ повідомили про арешт майна головного податківця часів Януковича

У ГПУ повідомили про арешт майна головного податківця часів Януковича
Фото: ord-ua.com

Генпрокуратура займається арештом майна колишнього начальника податкової міліції Андрія Головача на суму 200 млн грн.

Про це на брифінгу розповів генпрокурор Юрій Луценко.

"У справі Клименка (колишній міністр доходів і зборів. - Gazeta.ua) почалися уже публічні дії. Протягом цих місяців досліджували схеми виведення коштів з-під оподаткування та незаконного нарахування ПДВ, які реалізувала організована група Клименка. Учора затримали заступника начальника податкової інспекції часів Захарченка - Клименка Головача. Його заарештували із можливою заставою в 200 мільйонів. Саме на таку суму за особистим підписом Головача підписали документи про незаконне нарахування ПДВ одній із фіктивних структур. На таку суму арештовуємо його рухоме й нерухоме майно", - розповів Луценко.

За його словами, справу Клименка розслідують у рамках розкрадання державного бюджету "сім'єю" президента-втікача Віктора Януковича.

"Група військових прокурорів працює над розслідуванням злочинних схем угруповання Віктора Януковича, яке розкрадало державний бюджет в особливо великих розмірах. Дві основні лінії визначені за так званими справами Курченка та Клименка", - сказав Луценко.

Нагадаємо, Андрія Головача та ще 4 податківців затримали 9 серпня. Їх підозрюють у незаконному відшкодуванні ПДВ в сумі 3,166 млрд грн підприємствам з ознаками фіктивності.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ повідомили про арешт майна головного податківця часів Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути