понеділок, 03 жовтня 2016 09:34

У Єврораді пройде День українських реформ

У Єврораді пройде День українських реформ
Фото: espreso.tv

У Раді Європи в понеділок, 3 жовтня, проходитиме День українських реформ. У ньому візьме участь міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Про це інформує прес-служба МЗС.

У Страсбургу презентують досягнення в реалізації реформ, які Рада Європи підтримує в рамках свого Плану дій для України на період 2015-2017 років.

"План дій охоплює такі реформи як створення і зміцнення антикорупційних механізмів, судова реформа, реалізація національної стратегії із захисту прав людини, реформи поліції та пенітенціарної системи і створення суспільного телебачення. Під час засідань обговорять наявні результати реформ і подальші пріоритети взаємодії України з Радою Європи у цих сферах", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки триватиме судова реформа

Окрім Клімкіна участь у Дні українських реформ візьмуть міністр юстиції Павло Петренко, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, заступник генпрокурора Євген Єнін, голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів Сергій Козьяков.

Раніше єврокомісар з торгівлі Сесілія Мальмстрем під час зустрічі з міністром закордонних справ Павлом Клімкіним оголосила про додаткові торговельні преференції для України.

Зараз ви читаєте новину «У Єврораді пройде День українських реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути