неділя, 28 жовтня 2012 15:46

У Донецькій області масово підвозять виборців

Кореспондент Gazeta.ua зафіксував підвезення виборців в окрузі 41 (Будьонівський, Пролетарський райони Донецька).

Кілька автобусів, знятих з рейсу 23, курсують між ділянками. Два таких автобуса були помічені біля школи № 142 (Донецьк, вулиця Благоустроєна 17) та біля школи № 139 (вул. Пролетарська 21). У кожному автобусі є куратор, який інструктує "пасажирів" як слід голосувати. У спостерігачів є підозри, що частину цих автобусів задіяні в каруселях.

Номери підозрілих автобусів: АН 5644 НЕ, АН 8748 АХ, АН 0244 АА, АН 1387 НХ. На задньому склі останнього з названих автобусів є напис: "Їдемо на вибори, школа 139".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині голови сільрад маскуються під журналістів

В окрузі 45, на ділянці за адресою Донецьк, проспект Партизанський 14а (школа № 19) Об'єднаною опозицією були зафікісовані автобуси, які підвозять громадян. З них виходять виборці.

Об'єднана опозиція зняла на відео підвезення виборців в Маріуполі. Так були помічені автобуси ММК Ілліча які курсують в селищі Каменськ і селищі Старий Крим з табличкою "на вибори". Кандидат в народні депутати України Олександр Романюк зафіксував цей факт на камеру, в момент посадки виборців в автобус.


Зараз ви читаєте новину «У Донецькій області масово підвозять виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути