пʼятниця, 21 листопада 2014 10:56

У Держдумі заговорили про розрив дипломатичних стосунків з Литвою

У Держдумі заговорили про розрив дипломатичних стосунків з Литвою
Фото: naked-science.ru

Російська сторона обурюється після вчорашньої заяви президента Литви Далі Грібаускайте, в якій вона назвала Росію в контексті українських подій "терористичною державою".

Так, в коментарі офіційного представника МЗС РФ Олександра Лукашевича говориться, що "в своїх висловлюваннях Грібаускайте перевершує навіть найбільш екстремістські заяви, які звучать з вуст націонал-радикалів в Києві".

"Все, що вона (Грібаускайте) говорить, не сприяє, а навпаки, лише ускладнює пошук рішень щодо врегулювання української кризи", - запевняють в російському МЗС, забуваючи про те, що дії Москви, спрямовані на підтримку терористів, більшою мірою призводять до ескалації конфлікту.

Заступник голови думської фракції КПРФ Микола Коломєйцев запропонував розірвати дипломатичні відносини з Литвою та ввести проти неї санкції у відповідь на "хамські" висловлювання президента цієї країни на адресу Росії.

Нагадаємо, що президент Литви Даля Грібаускайте в ефірі радіо LRT назвала Росію терористичноюу державу, яка веде відкриту агресію проти свого сусіда (України - ред.). Також вона сказала, що Литва разом з союзниками готова відповісти на виклики, продиктовані непередбачуваною РФ.

Зараз ви читаєте новину «У Держдумі заговорили про розрив дипломатичних стосунків з Литвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути