вівторок, 11 березня 2014 17:01

У Держдумі попросили Блаттера залишити збірну США без ЧС-2014

Депутат Держдуми від фракції "Єдина Росія" Олександр Сидякин звернувся до президента ФІФА Йозефа Блаттера з проханням виключити Футбольну федерацію США з асоціації, а також не допустити участь збірної цієї країни на чемпіонаті світу в Бразилії

Парламентарій пояснив своє прохання військовою агресією США по відношенню до Югославії, Іраку та Лівії, а також спробою військового вторгнення до Сирії.

Сидякин зазначив, що дії відносно Югославії США проводилися "без будь-якої конкретної причини", а в Іраку та Лівії мотивували свої дії "уявними пошуками хімічної зброї".

 

"Око за око, м'яч за м'яч. Не допустити США до участі в ЧС з футболу2014! Позбавити членства у ФІФА", - написав на своїй сторінці Сидякин.

Відзначимо, що раніше американські сенатори-республіканці Марк Керк і Ден Коутс написали лист президенту ФІФА Зеппу Блаттеру з проханням усунути збірну Росію від участі в чемпіонатах світу. Причиною назвали вторгнення Росії до Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Держдумі попросили Блаттера залишити збірну США без ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути