понеділок, 11 березня 2013 17:32

У черкаському офісі "Свободи" витирають ноги об партійний прапор "регіоналів"

У черкаському офісі "Свободи" витирають ноги об партійний прапор "регіоналів"
Фото: svoboda.org.ua

Керівник черкаської "Свободи" Юрій Ботнар розповів про вшанування Кобзаря на його батьківщині – в селах Моринці й Шевченкове Звенигородського району Черкащини.

"Щоб не допустити зустрічі з опозиційними депутатами й політиками влада ледь не на світанку провела всі урочистості. Міліція отримала накази не пускати до пам'ятника жодних партійних прапорів окрім партії регіонів. У нас в офісі, до речі, є такий прапор. Ми об нього ноги витираємо", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР готує заяву щодо спрощення візового режиму з ЄС

За словами "свободівця" на урочистостях не було губернатора Сергія Тулуба та голови облради Валерія Черняка. "Коли місцева дівчинка Вікторія Маломуж захотіла прочитати на урочистостях регіоналів вірш Шевченка "Розрита могила" їй порекомендували цього вірша не читати, бо він занадто революційний. Уже потім вона зачитала твір на урочистостях, що проводили опозиціонери. У сусідньому з Моринцями Шевченковому сільська рада в наказовому порядку розігнала концерт місцевої самодіяльності. Так боялися, що до зали зайдуть противники нинішньої влади", - додав Ботнар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада активно обговорює варіант, як далі керувати без парламенту - Томенко

Опозиціонери скаржаться на міського голову Звенигородки Олександра Саєнка: "Законом передбачено надання приміщення народному депутату для зустрічі з виборцями. Ще 2 березня нам обіцяли сесійну залу. Однак у день зустрічі з народним депутатом від "Свободи" Сиротюком мер сказав, що приміщення не надасть. Ми змушені були проводити зустріч під відкритим небом".

Зараз ви читаєте новину «У черкаському офісі "Свободи" витирають ноги об партійний прапор "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути