понеділок, 11 червня 2012 14:55

У БЮТ розповіли, як Тимошенко вболіватиме за українську збірну

У БЮТ розповіли, як Тимошенко вболіватиме за українську збірну
Остап Семерак запевнив, що Тимошенко дуже сильно переживатиме за Україну. Фото: byut.com.ua

Ув'язнена Юлія Тимошенко спостерігатиме за виступами української збірної на чемпіонаті Європи з футболу та вболіватиме за Україну.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це в ефірі "5 каналу" сказав міністр опозиційного уряду з питань молоді, спорту, туризму і Євро-2012, народний депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Остап Семерак.

"Я точно знаю, що Юлія Тимошенко буде дивитися ці футбольні матчі, і вона точно буде вболівати за Україну – так, як вона вболіває за неї завжди, з будь-яких причин", – відзначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Free Yulia" - У Львові вболівальникам роздають футболки з портретом Тимошенко

Семерак зауважив, що "Україна отримала право на проведення Євро-2012 після помаранчевої революції".

"Україна була і, сподіваюся, досі є країною, яка претендує на членство в Європейському Союзі. І для нас це було право позиціонувати себе як європейську країну, яка наближається до ЄС", – зазначив бютівець.

"Тоді при владі був уряд Тимошенко, і ми хотіли використати Євро-2012 як інвестиційний шанс. На жаль, коли прийшла до влади інша команда, вона перетворила підготовку до чемпіонату на ширму для прикриття надвитрат із державного бюджету", – підкреслив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів радить шукати коріння корупції на Євро-2012 у Тимошенко

Семерак також нагадав, що нещодавно разом із Юлією Тимошенко та Сергієм Власенком він звернувся до міжнародної організації FATF (Групи розробки заходів з боротьби з відмиванням грошей) із проханням дати належну оцінку масштабним фінансовим зловживанням нинішньої української влади під час підготовки до Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ розповіли, як Тимошенко вболіватиме за українську збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути