вівторок, 07 серпня 2012 13:20

У "Батьківщині" заявили, що "усім серцем" прагнуть єднання з "УДАРом"

У "Батьківщині" заявили, що "усім серцем" прагнуть єднання з "УДАРом"
Юрій Одарченко сподівається на співпрацю з Віталієм Кличком. Фото: batkivshina-kiev.com.ua

У ВО "Батьківщина" все ще сподіваються узгодити співпрацю із партією Віталія Кличка "УДАР", аби на виборах зменшити взаємопоборювання кандидатів цих двох політичних сил.

Про це в ефірі ТВі заявив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина", голова київської міської організації "Батьківщини" Юрій Одарченко.

За словами політика, процес підготовки до виборів був ускладнений, тому що влада прийняла закон, який не дає можливість висуватись на вибори блоками. На вибори йдуть тільки політичні партії.

"Об'єднання під прапорами "Батьківщини" Юлії Тимошенко — це безпрецедентний крок, коли різні політики увійшли в одну політичну партію й об'єднались для того, щоб уникнути міжпартійного поборювання на виборах й узгодити кандидатів у мажоритарних округах", - зазначив Одарченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їзд "Батьківщини" провели на вулиці

"Бютівець" зізнався, що ці переговори тривали довго й неідеально.

"Але зрештою до КОДу увійшли практично всі опозиційні партії. На жаль, нам не вийшло провести успішні перемовини з "УДАРом". Не дивлячись на усі пропозиції КОДу узгодити із Кличком єдиних кандидатів у мажоритарних округах, цього не відбулось", - поскаржився нардеп.

Водночас він додав, що як голова київської міської організації "Батьківщини", "усім серцем прагне, щоб у Києві відбулось об'єднання, тому що тут авторитет "УДАРу" дуже високий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партійний список кандидатів в депутати партії "УДАР" Віталія Кличка

"Думаю, що, попри наше взаємопоборювання, ми знайдемо формат співпраці й узгодимо нашу взаємодію на дільницях проти влади", - підсумував Одарченко.

 

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" заявили, що "усім серцем" прагнуть єднання з "УДАРом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути