понеділок, 04 липня 2011 13:46

У Януковича пояснили Литвину, навіщо потрібна Верховна Рада

У Януковича пояснили Литвину, навіщо потрібна Верховна Рада

Президент Віктор Янукович просить Верховну Раду обов'язково розглянути на останньому пленарному тижні закон про виконання рішень судів.

З відповідним зверненням до парламентарів під час погоджувальної ради звернувся представник президента у законодавчому органі Юрій Мірошниченко, повідомляє Лігабізнесінформ.

"Я розумію, що він законопроект суперечливий, але все ж таки прошу його розглянути", - сказав він.

У свою чергу "нунсівець" Анатолій Гриценко нагадав, що "в цьому законопроекті йдеться про обмеження пільг, а також про створюються умови для приватизації української газотранспортної системи".

"Тому я хотів би знати позицію президента, з якої причини він наполягає на включенні цього законопроекту. Його більше цікавлять пільги, чи ГТС?", - зазначив він.

У свою чергу Мірошніченко відповів, що "президента, перш за все, турбують гарантії держави щодо виконання рішень судів".

Представник глави держави додав, що парламент і існує для того, щоб зміст законів, які ухвалювалися відповідав би Основному закону.

Зі свого боку, спікер парламенту Володимир Литвин поцікавився навіщо включати до порядку денного ще один проблемний законопроект, якщо на розгяді є законопроект про пенсійну реформу.

"Давайте почекаємо, бо в нас на часі пенсійна реформа, тому давайте вирішувати поступово. Ви розумієте, про що йдеться", - сказав він.

Нагадаємо, що на цьому тижні депутатський корпус розгляне законопроект про пенсійну реформу. Як прогнозує віце-прем'єр Сергій Тігіпко, документ буде ухвалено у другому читанні і вцілому.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича пояснили Литвину, навіщо потрібна Верховна Рада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути