вівторок, 19 березня 2013 21:05

Спецтема: Луценко за ґратами

Тюремники збрехали про відмову Луценка від медобстеження - "Народна самооборона"

Екс-мінстр МВС Юрій Луценко не відмовлявся від проходження медичного обстеження, рекомендованого лікарями клініки "Оберіг".

У прес-службі "Народної самооборони" наголосили, що "Державна пенітенціарна служба вкотре дала безпідставне брехливе повідомлення про нібито відмову Юрія Луценка".

"Юрій Луценко не потребує звичайного "п'ятого, шостого, сьомого і наступного" медичного огляду за присутності представника клініки "Оберіг". Луценко потребує повного спеціалізованого обстеження у клініці, де йому було проведено оперативне втручання, а саме – комплексної гастроскопії, призначеної лікарями ще на 25-26 лютого 2013 року (через місяць після проведеної операції на кишківнику по видаленню поліпів)", - йдетсья у повідомленні.

У "Народній самообороні" нагадують, що лікарями клініки "Оберіг" також було рекомендовано проведення другої операції, вже після заживлення відкритих виразок шлунку, виявлених лікарями. Прес-служба підкріплює свої слова заявами Луценка, написаними ним власноруч і переданими як керівництву Менської колонії №91, так і Європейському суду з прав людини. Зазначимо, що дана заява була направлена до ЄСПЛ 5 березня 2013 року.

У заяві до ЄСПЛ екс-мінстр наголошує, що ДПтСУ перешкоджає йому у "наданні необхідної медичної допомоги лікарями клініки "Оберіг". У своїй заяві Луценко також повідомляє про погане самопочуття, зокрема про "гострі болі в області нижньої лівої половини живота та паху". Екс-міністр також наголошує на відмовах керівництва Менської колонії у наданні йому можливості продовжити саме лікування у клініці, а не обстеження у межах колонії, про що повідомляють у ДПтСУ.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники збрехали про відмову Луценка від медобстеження - "Народна самооборона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути