пʼятниця, 11 листопада 2016 16:50

Турчинов потролив ФСБ візиткою Яроша та червоними шароварами

Турчинов потролив ФСБ візиткою Яроша та червоними шароварами
Фото: 112.ua

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав цинізмом і дебілізмом інформацію ФСБ про загрози знищення інфраструктури в Криму українськими диверсантами.

Про це він написав у Facebook.

Турчинов нагадав, як влітку російські спецслужби намагалися видати "роботягу з Енергодару" за українського диверсанта.

"Цього разу "доказову базу" ретельно і заздалегідь підготували. "Беззаперечним доказом", що захоплені цивільні люди є українськими диверсантами, а не агентами ЦРУ, "Моссаду" чи "МІ-6", були синьо-жовтий прапор та тризуб. Без яких, напевно, українські диверсанти ніколи не ходять у тил ворога. А також візитівка популярного в російських ЗМІ "Правого сектору", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських диверсантів "зловили" для Трампа

"Не забарились фахівці ФСБ і з вирішенням складнішого завдання: доведення причетності "українських диверсантів" до військової розвідки. За версією російських неадекватів, ці хлопці притягли з собою до Севастополя разом із величезним тоннажем вибухівки та арсеналом різнокаліберної зброї ще й пам'ятну тарілочку з символікою Міністерства оборони України", - зазначив Турчинов.

"Ватний розум" росіян зафіксує, що українські офіцери беруть у рейд державні символи та сувенірну продукцію міністерства. Бійці СБУ - портрет президента України. Розвідники "одягають атласні шаровари і червоні чоботи, що додає їм, окрім патріотичного натхнення, ще й можливість маскування на тлі червоних російських пик, які мирно "відпочивають" на асфальті", - зіронізував секретар РНБО.

10 листопада Служба безпеки РФ заявила про затримання у Севастополі "учасників диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов потролив ФСБ візиткою Яроша та червоними шароварами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути