неділя, 30 жовтня 2016 15:00

Тука назвав електронну систему декларування "цирком"

Тука назвав електронну систему декларування "цирком"

За словами заступника міністра із питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки, електронні декларації - суцільний божевільний дім, цирк, де на потіху публіці виставляли виродків.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"У мене таке відчуття, що зараз уся країна знаходиться у стані суцільного божевільного дому, точніше цирку, тільки не сучасного, який виникає у нашій уяві, де святкові вогні, гарно одягнуті артисти... Тут, швидше, цирк, який свого часу описав Віктор Гюго, де на потіху публіці виставляли виродків, гуінпленів і так далі. Таке у мене враження", - сказав Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тука відреагував на поїздку Савченко

Політик вважає, що система електронного декларування із самого початку дискредитувала себе. "Одні безтолкові прийняли безтолковий закон. Інші кривими руками не зрозуміло що написали на колінах і назвали "система декларування", - каже заступник міністра.

Українські держслужбовці повинні подати декларації до півночі 30 жовтня. Станом на ранок сьогодні зареєстрували 113 502 документів.

Зараз ви читаєте новину «Тука назвав електронну систему декларування "цирком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути