пʼятниця, 02 березня 2012 14:01

Toyota Sequoia належить не Тягнибоку, а іншому "свободівцю" - Сиротюк
5

Фото: Фото: Facebook.com

Голові Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олегові Тягнибоку не належить автомобіль Toyota Sequoia.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив член політради цієї політичної сили Юрій Сиротюк.

"У Тягнибока немає особистої машини Toyota Sequoia", - сказав він.

Раніше колишній голова Луганської обласної організації "Свободи" в 2004-2009 роках Дмитро Снєгирьов розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook фотографію Toyota Sequoia, додавши підпис "Таврія" п.О.Тягнибока. А мені розповідають, що українського автопрому немає)))". Вартість Toyota Sequoia становить близько $90 тис.

За словами Сиротюка, цей автомобіль належить одному зі "свободівців".

"Я знаю, про який автомобіль йдеться. Є такий автомобіль, про який ви кажете. Він належить одному з членів політради партії, підприємцю", - розповів пре-секретар, не назвавши конкретного прізвища власника.

Водночас, Сиротюк не заперечив можливість того, що лідер "Свободи" міг користуватися згаданою автівкою.

"Дуже часто різні члени партії допомагають Тягнибокові у переїздах, дають автомобілі у користування. Він, на відміну від лідерів інших партій, їздить без водія і без охоронців", - зазначив "свободівець".

Вчинок колишного соратника Тягнибока він пояснив так:

"Якщо ви подивитеся Facebook пана Снєгирьова, то всю неправду по "Свободу" можна знайти саме там. Наприклад, якщо у мене є завдання знайти щось негативне про "Свободу", то я заходжу на його сторінку. Дмитро прийшов до нас на хвилі київських виборів, казав, що він великий бізнесмен, що один із місцевих керівників Партії регіонів - його найкращий друг, що він великий українець, хоче допомагати. Два роки побув, але не склалося у нього зі "Свободою". Зараз, напевно, є якась образа. Важко скази, чи це той друг з Партії регіонів його просить, чи як".

"Свободівець" не виключив, що дії Снєгирьова можуть бути пов'язані з наближенням парламентських виборів.

"Ми розуміємо, що чим ближче до виборів, то більше "цікавої", "пікантної" інформації буде з'являтися про різних політиків. Нас більше турбує, що багато громадських діячів та журналістів усю увагу сконцентрували на опозиції та не помічають очевидні речі, які кояться під носом у Межигір'ї і так далі", - наголосив Сиротюк.

Крім того, як розповів речник "Свободи", в інтернеті викладено декларацію про доходи Тягнибока, де зазначено автомобіль, яким він користується.

Як відомо, цей документ міститься на на сайті телеканалу "ZIK". Згідно з декларацією Тянгибока за 2010 рік, йому належить автомобіль Toyota RAV-4 2009 року випуску.

На запитання, чи буде оприлюднено декларацію лідера "Свободи" за 2011 рік, Сиротюк зауважив, що "це буде вимога перед парламентськими виборами".

Зараз ви читаєте новину «Toyota Sequoia належить не Тягнибоку, а іншому "свободівцю" - Сиротюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути