понеділок, 13 лютого 2012 13:41

Лук'яненко хоче серйозно переговорити із Кличком та Тягнибоком

Лук'яненко хоче серйозно переговорити із Кличком та Тягнибоком

Лідер Української республіканської партії (УРП), колишній політв'язень радянських таборів Левко Лук'яненко очікує, що найближчим часом зустрінеться із лідером партії "Удар" Віталієм Кличком та головою ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком для обговорення його ідеї об'єднання цих двох політиків під брендом УРП.

Про це Лук'яненко розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Я сказав своїй секретарці, щоб вона направила мою пропозицію (про об'єднання на базі УРП – ред.) малим партіям. Мої заступники також говорили із Кличком та Тягнибоком на Софійському майдані (22 січня - ред.). Вони погодились обоє на зустріч", - зауважив дисидент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УРП готова об'єднати у своїх лавах загони Кличка та Тягнибока

Він висловив сподівання, що ці зустрічі відбудуться незабаром, і на них буде обговорено питання об'єднання дрібних опозиційних партій на найближчих парламентських виборах.

"Кличко сказав, що коли він повернеться із того мордобою (бій Кличко-Чісора у Мюнхені – ред.), то обов'язково мені зателефонує. А із Тягнибоком зустріч так само можлива у ближчий час", - уточнив Лук'яненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко обурений нападами з боку представників КОД

Політик також відзначив, що зараз опозиційні сили можуть висувати 10-15 своїх кандидатів у кожному мажоритарному окрузі. Але після цього, за його словами, у кожному окрузі опозиційні партії мають провести власні соціологічні дослідження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок розповів, як зміцнити КОД зсередини, щоб влада не розвалила організацію

"Кандидата, який набере найбільше відсотків серед усіх опозиційних висуванців, мають підтримати на виборах в окрузі усі опозиційні партії, оскільки цей кандидат буде боротись там проти кандидата від Партії регіонів та її союзників", - пояснив Лук'яненко.

На переконання лідера УРП, така процедура відбору є справедлива, оскільки дасть можливість усім опозиціонерам у регіоні працювати на одного висуванця.

Зараз ви читаєте новину «Лук'яненко хоче серйозно переговорити із Кличком та Тягнибоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути