понеділок, 18 листопада 2013 11:02

Тітушко став ведучим телепередач

Тітушко став ведучим телепередач
Вадим Титушко. Фото: society.lb.ua

Відомий після історії з нападом на журналістів на мітингу у травні Вадим Тітушко став репортером.

Про це повідомила адвокат Тітушка Оксана Шкода, передають "Вести".

За її словами, у Тітушко вже є посвідчення однієї з телестудій.

"У 2014-му ми зможемо побачити його на екранах в якості ведучого відразу двох передач - спортивної та соціальної спрямованості", - сказала Шкода.

За інформацією видання "Телекритика" Вадим Тітушко, отримав посвідчення журналіста продакшн-телестудії "Діалог". Генеральний продюсер продакшн-телестудії "Діалог" Армен Мартиросян стверджує, що він буде співпрацювати з новим журналістом Тітушком, тому що він вважає його невинним у побитті журналістів Владислава Соделя та Ольги Снісарчук, незважаючи на те, що суд визнав винним у вчиненні хуліганських дій під час мітингу опозиції 18 травня.

"Я до цього часу вважаю, що у побитті журналістів була політична складова щодо Тітушка. Він був обраний випадково серед сотень інших учасників таких акцій. Я до цього часу  впевнений, що жодного побиття не було. Він - цілком нормальна та адекватна людина", - сказав він.

На уточнення видання, що не кожна "нормальна та адекватна людина"  може і має бути журналістом, особливо якщо вона не має професійних навиків та відповідної освіти, пан Мартиросян зазначив: "Ми ж говоримо не про посаду ведучого, а про репортера. Людина - спортсмен, він знає спортивну тематику. Він не буде ведучим, він буде репортером".

Детальну інформацію про проекти, над якими має намір працювати Вадим Тітушко, пан Мартиросян поки не розголошує, лише зазначає, що вони будуть готові у січні.

Нагадаємо, 18 травня група спортивних молодих людей влаштувала бійку з опозиціонерами на вулиці Велика Житомирська, поблизу будівлі головного управління МВС у Києві.

Бійку почали знімати кореспондент 5 каналу Ольга Сніцарчук і фотограф КоммерсантЪ-Украина Владислав Содель. Спортсмени відреагували на це агресивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі "титушки" намагалися зірвати акцію пам'яті загиблих журналістів

Особа одного з нападників була встановлена - ним виявився раніше судимий житель Білої Церкви Вадим Тітушко, що також мав призвисько "Румин".

2 вересня Шевченківський райсуд Києва затвердив мирову угоду між журналістами і обвинуваченими в їх побитті. Тітушко засудили до позбавлення волі на три роки зі звільненням від виконання призначеного покарання строком на два роки. Крім того, за рішенням суду Тітушко повинен виплатити обом потерпілим по 11 тис. грн компенсації за моральну шкоду.

Зараз ви читаєте новину «Тітушко став ведучим телепередач ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути