вівторок, 26 листопада 2013 09:42

"Тітушки" розгромили Євромайдан у Дніпропетровську і побили активістів

"Тітушки" розгромили Євромайдан у Дніпропетровську і побили активістів
Фото: zn.ua

Невідомі люди спортивної статури знесли наметове містечко на Євромайдані у Дніпропетровську, є потерпілі, повідомили учасники Євромайдану, присутні під час інциденту.

Як розповів Радіо Свобода один із активістів Кирило Дороленко, пізно ввечері на площі з'явився представник управління внутрішньої політики й хотів зачитати рішення суду про заборону мітингувати на Європейській площі. У цей момент близько сорока молодиків спортивної статури, які перебували біля наметового містечка, скоїли напад – почали здирати намети, бити людей.

Напад тривав не більше трьох хвилин, після цього молодики швидко зникли, розказують активісти Євромайдану.

За даними активістів, шестеро їхніх людей потерпіли, зокрема, координатора Євромайдану в місті Віктора Романенка забрала "швидка" зі струсом головного мозку, забоєм руки та голови.

Цю інформацію підтвердив і сам Віктор Романенко телефоном по дорозі в лікарню.

За його словами, цього вечора активісти Євромайдану встановили на Європейській площі спальні намети. Разом з цим із різних боків до наметового містечка почали підходити люди спортивної статури, а також під'їхав автомобіль з молодиками.

Як сказав Романенко, декого з цих людей активісти знають в обличчя – вони заважали проведенню акцій опозиції, зокрема, під час мирної ходи 8 травня, і є вихованцями одного зі спортивних клубів міста.

Учасники Євромайдану викликали на місце події міліцію і наполягають на розслідуванні інциденту.

Євромайдан на Європейській площі у Дніпропетровську розгорнули позавчора. Учасники домовились про заборону будь-яких партійних прапорів та гасел. У понеділок на мітинг на підтримку євроінтеграційних прагнень України сюди прийшло близько двохсот людей, учора на акції було близько тисячі.

Євромайдан огородили імпровізованою огорожею з мотузок і плакатів "Геть від деспотичної Москви", "Вперед до Брюсселя" тощо.

Зараз ви читаєте новину «"Тітушки" розгромили Євромайдан у Дніпропетровську і побили активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути