пʼятниця, 09 листопада 2012 10:43

Тимошенко знову годину говорила по мобільному - тюремники

Тимошенко знову годину говорила по мобільному - тюремники
Юлія Тимошенко поговорила з двома родичами, кажуть тюремники. Фото: lb.ua

Екс-прем'єру Юлії Тимошенко в черговий раз була надана можливість поспілкуватися по телефону з двома родичами, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби (ДПтС) в п'ятницю.

"За заявою Тимошенко в черговий раз як виняток їй надана можливість протягом години поспілкуватися з рідними (двома особами) шляхом використання мобільного зв'язку", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ДПтС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиція має показати, що вона має характер і свою позицію" - політолог

При цьому у відомстві підкреслили, що, "незважаючи на відсутність законодавчих підстав і технічних можливостей, всі заяви засудженої Тимошенко щодо здійснення нею телефонних розмов під час перебування в медустанові задовольняються".

Як повідомлялося, раніше в четвер прес-служба ДПтС повідомила, що Тимошенко "у виключному порядку" поговорила по мобільному телефону з трьома особами, проте її захисник, народний депутат Сергій Власенко спростував це повідомлення і заявив, що екс-прем'єр по телефону вже 3 дні ні з ким не говорила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" — маргінальна партія. Мобілізувати на протест не зможе

Заява ДПтС про те, що законодавство не передбачає здійснення засудженими, які перебувають на лікуванні в медичних установах МОЗ, телефонних дзвінків, Власенко прокоментував тим, що ч.5 ст.110 Кримінально-виконавчого кодексу дає право засудженим говорити по телефону без обмеження їх кількості під контролем адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову годину говорила по мобільному - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути