пʼятниця, 04 червня 2010 17:38

Тимошенко знає, хто загрожує життю Януковича

Тимошенко знає, хто загрожує життю Януковича

Життю Януковича загрожують органи державної влади.

Про це на прес-конференції заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Я думаю що насправді життю Януковича загрожують безліч представників держструктур та органів державної влади, які так його охороняють, що скоро просто задушать в обіймах", - зауважила лідер опозиції

Крім того, на думку Тимошенко, посилені заходи охорони щодо Януковича свідчать про те, що він усвідомлює, що він "не так будує Україну, що йому вже потрібно захищатися від власного народу".

Коментуючи послання глави держави до українців лідер опозиції зазначила, що однією з головних цілей для нього є створення силового блоку для протистояння власним громадянам.

"Це послання для нього нічого не значить, нічого не варте. Але є декілька фраз, які Янукович написав власноручно. Цитую: "Особлива увага має бути приділена сектору безпеки", - зачитала вона.

Таким чином, на переконання Тимошенко, Янукович хоче захищатися від суспільства за допомоги силових структур, "щоб воно не могло опиратися Україні Януковича", - заявила прем'єр, назвавши подібну ситуацію неприпустимою.

"Насправді президент мусить себе поважати і він мусить поважати народ, який його обрав. І це значить, що не може бути такого, що кожен крок президента супроводжується тисячами озброєних людей, які починають чинити тиск на громадян", - резюмувала Тимошенко, додавши що подібні дії не можна виправдати нічим.

Нагадаємо, що 4 червня на прес-конференції президент України Віктор Янукович заявиив, що існує загроза його життю.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає, хто загрожує життю Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути