вівторок, 24 травня 2011 17:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко випустили з Генпрокуратури

Тимошенко випустили з Генпрокуратури

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вийшла з допиту у Генпрокуратурі.

Екс-прем'єра під будівлею Головного слідчого управління Генпрокуратури зустріли кілька сотень активістів партії "Батьківщина".

"Я хочу звернутися до Януковича. Вам страшно, а не мені. Ви відчуваєте, що втрачаєте підтримку людей. Я Вам співчуваю, але не треба опускатися і усувати конкурентів таким чином. Будьте політиком, а не людиною, яка претендує на чужі шапки", - сказала вона, вийшовши з будівлі Головного слідчого управління ГПУ.

Ці слова у людей навколо викликали оплески.

Люди скандують гасла: "Гей, кияни, годі спати, треба Юлю захищати", "Свободу Юлії", "Свободу Луценку", "Разом нас багато, нас не подолати".

Для людей привезли бутерброди з ковбасою та сиром. Партійні активісти пригнали машину з гучномовцями, тому гасла вигукують так, що усі їх чують.

Для свого лідера Юлії Тимошенко приготували букет з 25 троянд. За партійні гроші купили його на Контрактовій площі. Заплатили 580 гривень.

"У нас було грошей в обріз. Кожна троянда коштує 25 гривень. Коли дізналися для кого купуємо, нам скинули 140 гривень", - сказала одна з жінок, що його купувала.

Раніше перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив, що Тимошенко по завершенню слідчих дій повернеться додому. Водночас він не виключив арешту Тимошенко в разі, якщо екс-прем'єр не буде приходити за викликом слідчого.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко випустили з Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

186

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути