пʼятниця, 30 грудня 2011 10:54

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко вивезли на мікроавтобусі з біотуалетом і диванами - тюремники

Тимошенко вивезли на мікроавтобусі з біотуалетом і диванами - тюремники

Екс-прем'єра України Юлію Тимошенко етапують до місця відбування покарання в Харківській області з усіма зручностями, повідомляє Державна пенітенціарна служба. Перед виїздом її оглянули лікарі, які прийшли до висновку про те, що її стан здоров'я дозволяє транспортування.

"Для перевезення Юлії Тимошенко був надана комфортабельний мікроавтобус з усіма зручностями (біотуалет, умивальник, два дивана). При цьому були відправлені всі належні їй речі (12 валіз), для чого був задіяний окремий автомобіль", - йдеться в повідомленні.

"Що стосується повідомлення в мережі Інтернет про те, що Юлія Тимошенко переміщали в інвалідному візку, то ця інформація не відповідає дійсності, є надуманими обставинами, розрахованими на те, щоб викликати необгрунтоване співчуття щодо стану її здоров'я", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Тимошенко почали етапувати приблизно о 5-й годині ранку п'ятниці. Перевозять в інвалідному візку, бо самостійно вона пересуватись не може.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вивезли на мікроавтобусі з біотуалетом і диванами - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути