понеділок, 07 травня 2012 21:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко вирішила розширити свій раціон харчування - тюремники

Тимошенко вирішила розширити свій раціон харчування - тюремники
Юлія Тимошенко Фото: news.liga.net

Сьогодні, 7 травня, лікарі Качанівської виправної колонії відвідали Юлію Тимошенко. Під час спілкування із засудженою їй було виміряно артеріальний тиск та температуру тіла. Стан здоров'я засудженої є задовільним і таким, що відповідає перебігу її захворювання.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба України. Скарг чи заяв від Тимошенко на адресу адміністрації установи не надходило.

ДПтС України додатково інформує, що сьогодні ввечері очікується прибуття до Харкова провідного лікаря клініки "Шаріте" (м.Берлін), якого порекомендувала німецька сторона для проведення курсу реабілітації екс-прем'єрки спільно німецькими та українськими лікарями у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці".

Як повідомлялось раніше, під час спілкування з лікарями Тимошенко попередньо надала згоду на переведення її до стаціонарного закладу "Укрзалізниці" (м.Харків) з 8 травня поточного року. Крім того, у ході спілкування з німецькими лікарями екс-прем'єрка заявила про наміри розширити свій раціон харчування.

ДПтС України нагадує, що жодних заяв про оголошення голодування до керівництва установи від Тимошенко офіційно не надходило, проте у ЗМІ повідомлялось, що вона вживає лише сік та воду.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вирішила розширити свій раціон харчування - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути