пʼятниця, 17 січня 2014 20:58

Тимошенко відмовили у пом'якшенні умов відбування покарання - Кожем'якін

Тимошенко відмовили у пом'якшенні умов відбування покарання - Кожем'якін
Фото: ipress.ua
Комісія Качанівської виправної колонії №54 відмовила екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко, засудженої у газовій справі, у пом'якшенні умов відбування покарання. Про це повідомив журналістам її захисник Андрій Кожем'якін.

"Комісія прийняла рішення відмовити Юлії Володимирівні. Для нас це не дивно, це ще раз підтверджує, що лідер опозиції Юлія Володимирівна Тимошенко небезпечна для сьогоднішнього українського режиму, тому вона ізольована не тільки від політичних партій, але і від Майданів, які проходять сьогодні по всій Україні", - сказав Кожем'якін.

Відзначимо, що спочатку проводение засідання комісії планувалося в Качанівській колонії, проте потім було прийнято рішення виїхати в Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці", де проходить лікування Тимошенко.

30 грудня 2013 року Юлія Тимошенко звернулася до керівництва Качанівської колонії з проханням про пом'якшення режиму її змісту.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовили у пом'якшенні умов відбування покарання - Кожем'якін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути