Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2013 17:13

Тимошенко пригощала депутатів шоколадними цукерками

Тимошенко пригощала депутатів шоколадними цукерками
Сергій Пашинський. Фото: tvi.ua

На вчорашній зустрічі із депутатами екс-прем'єр Юлія Тимошенко багато посміхалася.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

"Буквально за годину до нашої зустрічі заарештували нашого голову донецької обласної парторганізації. Дізналися про це з новин в її палаті. Такий от "подарунок". Але, не дивлячись на це, вона була рада нас бачити. Коли прийшли, вона сиділа. Ми підійшли до неї, допомогли піднятися, аби розцілувати. Вона світилася, як і ми. Ні про що нас не просила, але давала доручення, обов'язкові до виконання — як в старі добрі часи. Я декілька разів намагався перевести розмову на якісь побутові речі, але вони її мало цікавлять. Бо вся сконцентрована на боротьбі проти режиму Януковича. Ми передали їй рішення з'їзду, який офіційно висунув її кандидатом в президенти від "Батьківщини". Звичайно, вона погодилася. Також говорили про партійне будівництво, розгортання штабів", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко буде усунута від активної політики - Карасьов

Пашинський розказав, що востаннє бачив екс-прем'єра два роки тому.

"Я знайомий з нею 15 років. Вчора побачив перед собою ту Юлю, яку я знав, яка збирала величезні мітинги, яка стояла на Майдані і зробила й ще зробить багато для України. Я від неї вийшов окрилений. Зрозумів, що вона, її сила духу та мужність зруйнують мури, які будує Янукович. Спокійно та впевнено ми побудуємо європейську Україну.  Зовні Юля — така ж красива, як і була. Трохи змучена. Але лишилася чарівною жінкою, не дивлячись на ті проблеми, які їй створили. Видно, що їй фізично важко — має сильні болі. Але це не наклало відбиток на її силу, впевненість та доброзичливість. Лишилася людиною із широкою душею, не стала злою. Це надихає", - наголосив політик.

За словами нардепа, Тимошенко показувала, де були камери відеоспостереження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська опозиція добиватиметься повернення Тимошенко політичних прав

"Розуміємо, що її і зараз знімають. Навіть ми на зустрічі були під наглядом — в палаті сиділа охоронець. Але це було на відстані трьох-чотирьох метрів. А раніше це ж було просто знущання та катування — вона лежить на ліжку, а зверху на неї дивиться камера. Встає — та повертається і слідкує далі. Біля ліжка був стільчик, де весь час сиділа охоронець. Зараз там тумбочка", - повідомив Пашинський.

Він також зауважив, що екс-прем'єр пригощала їх шоколадними цукерками та мінеральною водою.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пригощала депутатів шоколадними цукерками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути