субота, 07 квітня 2012 01:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко неодноразово зверталася за допомогою до кіллерів - Кузьмін

Тимошенко неодноразово зверталася за допомогою до кіллерів - Кузьмін
Ренат Кузьмін. Фото: obozrevatel.com

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко мала зв'язки з "бандою Кушніра".

Про це повідомив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін в ефірі телеканалу "Інтер".

"Майже 10 років тому був допитаний свідок, який стверджує, що йому відомо, що Тимошенко Юлія Володимирівна мала міцні зв'язки з "бандою Кушніра", - розповів він.

Кузьмін підкреслив, що Тимошенко особисто була знайома з Кушніром та його бойовиками.

"Більше того, ця людина 10 років тому стверджувала, що Тимошенко сама йому зізнавалася в тому, що вона неодноразово зверталася до Кушніра і його бандитів за допомогою", - додав заступник генпрокурора.

"Питання: яку допомогу можуть надавати наймані вбивці? І за якою допомогою може звертатися бізнесмен до найманих вбивць?", - зазначив Кузьмін.

Він також уточнив: "Про це говорили. Були прямі свідчення про те, що здійснювали вбивства в інтересах Тимошенко на замовлення Лазаренка. Але і це ще не все. Вбивство Момота скоювалося тієї ж бандою кілерів і будучи ще живими деякі з них говорили, що вбивство вони виконували в інтересах протиборчої групи із Дніпропетровська".

"Я нагадаю конфлікт між донецькими бізнесмена Щербанем, Момотом та іншими з дніпропетровськими - Тимошенко і Лазаренком. І в цьому конфлікті Тимошенко користувалася заступництвом Лазаренка, який, використовуючи свою владу, просував компанію ЄЕСУ в Україні", - зазначив Кузьмін.

Заступник генпрокурора також нагадав, що Руслан Щербань, син убитого Євгена Щербаня, одним із мотивів вбивства назвав той факт, що його батько напередодні смерті вирішував питання про укладення багатомільйонних контрактів з російською стороною і туркменської на поставку газу. Це, нібито, зачіпало бізнес-інтереси Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко неодноразово зверталася за допомогою до кіллерів - Кузьмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути