неділя, 22 квітня 2012 10:21

Тимошенко не хоче пускати у парламент запроданців та пристосуванців

Тимошенко не хоче пускати у парламент запроданців та пристосуванців
Юлія Тимошенко наполягатиме, щоб об'єднана опозиція ще до літа попередньо оприлюднила список кандидатів у народні депутати. Фото: mirvam.org

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягатиме, щоб об'єднана опозиція ще до літа попередньо оприлюднила список кандидатів у народні депутати. Про це Тимошенко розповіла в інтерв'ю ZN.UA.

Тимошенко повідомила, що спільний партійний список кандидатів в народні депутати від опозиції до сих пір не оприлюднено з однієї причини: його ще немає, тому що ще не завершено об'єднання.

"Але за будь-яких обставин я буду наполягати на оприлюдненні списків, на публічному обговоренні кандидатів із правом вибраковувати тих, хто цього вартий", — запевнила вона.

"Мені здається, що сьогодні ми, політики, вже не маємо права брати одноособову відповідальність за якість мажоритарних та партійних списків. Бо це не наша власність. Це — право людей, які про те навіть не знають", — зазначила екс-прем'єр.

"Саме тому сьогодні я наполягаю, щоб опозиція відкрила списки для публічного обговорення та коригування. І не після затвердження списків на з'їздах, а до, ще до літа, щоб українська громада змогла публічно всіх нас оцінити, дати поради", — заявила вона.

На думку Тимошенко, опозиційні кандидати в депутати повинні дати публічну присягу суспільству, яке їх делегувало.

"Жоден запроданець чи пристосуванець не повинен цього разу пройти в парламент за списками опозиції", — заявила лідер "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не хоче пускати у парламент запроданців та пристосуванців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути