субота, 21 квітня 2012 14:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі не вірять в успішне лікування Тимошенко у Харкові

Німецькі лікарі не вірять в успішне лікування Тимошенко у Харкові
Юлія Тимошенко. Фото: regnum.ru

Директор берлінської клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль вважає, що лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко в лікарні №5 "Укрзалізниці" не буде успішним. Про це йдеться в його звіті за підсумками відвідання лікарні, який оприлюднив у суботу сайт партії "Батьківщина".

"Українська влада доклала великих зусиль, аби створити для пані Тимошенко якомога кращі умови для її лікування та реабілітації у лікарні "Укрзалізниці". Лікарня має багато передумов для реабілітації пацієнтів з проблемами (видалено діагноз)", - констатує він.

"Проте з огляду на особливі проблеми пані Тимошенко, а також на її особливу особисту історію хвороби не видається ймовірним, що терапія там буде успішною", - вважає Айнхойпль.

У звіті також зазначається, що в лікарні "Укрзалізниці" присутні не всі фахові дисципліни, які потребуються в контексті комплексної реабілітації хронічних больових синдромів та ускладнень при захворюванні Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не давала письмової згоди на перевезення у лікарню

"Наші запитання щодо подальших концепцій для спеціального лікування пацієнтів із захворюваннями (видалено діагноз), зокрема, при хронізації процесу, особливого успіху не принесли", - пише також директор "Шаріте".

За його словами, німецьким лікарям також не було представлено "психосоматичний рівень лікування, який має центральне значення саме при хронічних больових станах".

"Видається вкрай неймовірним, що в лікарні у Харкові можна буде створити конче необхідну при лікуванні хронічних болів довіру між пацієнткою та терапевтами", - зазначив Айнхойпль.

Прес-служба "Батьківщини" заявляє, що опублікувала висновки німецьких лікарів, "щоб запобігти інсинуаціям та спекуляціям, які вже почалися з боку влади щодо висновків німецьких лікарів, та маючи на це особистий дозвіл Юлії Тимошенко".

Висновки опубліковано в повному обсязі, за винятком питань, безпосередньо пов'язаних із зазначенням діагнозів.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі не вірять в успішне лікування Тимошенко у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути