вівторок, 08 січня 2013 12:57

Тимошенко каже, що її хочуть отруїти

Тимошенко каже, що її хочуть отруїти
Фото: batkivschina.com

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко 5 січня на ім'я начальника Качанівської виправної колонії надіслала заяву про загрозу її здоров'ю і життю під час перебування в ЦКЛ "Укрзалізниці".

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Зокрема у заяві вказано, що до миючих засобів та косметичних препаратів нібито сторонніми особами могли бути додані отруйні речовини. У зв'язку з цим, керівництвом Качанівської виправної колонії (№54) проведено відповідну службову перевірку, що спростувала присутність сторонніх осіб на території охоронюваної зони ЦКЛ", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди стогнуть від безнадьоги, однак на мітинги не виходять" - Карасьов

"Згідно експертного висновку від 5 січня п.р., досліджені препарати слідів розчинних солей "металевих отрут": барію, свинцю, кадмію, миш'яку, талію, ртуті, вісмуту та цинку не містять. Таким чином висновок ХНДІСЕ та результати перевірки Качанівської установи підтверджують безпідставність підозр і звинувачень з боку засудженої Ю.Тимошенко про загрозу її життю і здоров'ю", - резюмували в пенітенціарній службі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що її хочуть отруїти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

160

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути