субота, 14 листопада 2015 09:05

Тимошенко і Тягнибок об'єднались проти Порошенка - політолог

Тимошенко і Тягнибок об'єднались проти Порошенка - політолог
www.unian.net

"Батьківщина" і "Свобода" працюватимуть проти "Блоку Петра Порошенка". Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Миселюк.

"У лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко і керівника "Свободи" Олега Тягнибока є співпадіння нижчих політичних інтересів. Вони не є близьким спорідненими силами. Але дружитимуть проти президента Петра Порошенка. Націоналісти намагаються будь-яким чином досягти дострокових виборів. Вони є спільниками "Батьківщини", яка теж є рушієм цієї думки. Разом вони втілюють ідею дуже наполегливо. Утворюють альянс, який зацікавлений змінити порядок сил у Верховній Раді. Роблять це напередодні другого туру виборів міських голів, що підтверджує наміри. Після його закінчення теж робитимуть кроки у цьому напрямку. Ідеологічні розбіжності не є визначальними ознаками, які завадили б об'єднатися",- заявив він.

На думку експерта, "Укроп" може приєднатися до політичних сил Тягнибока і Тимошенко.

""Свобода" на Заході підтримуватиме кандидатів "Батьківщини". Там у партії Тимошенко немає сильних структур. Натомість вона допомагатиме "свободівцям" конкурувати з "Блоком Петра Порошенка". У другому турі об'єднання зусиль не допоможе їм. Ми побачимо репетицію підриву президентського впливу. Але у стратегічній перспективі до них може приєднатися "Укроп". Теж наполегливо добиватиметься дострокових виборів",- зазначив Миселюк.

Нагадаємо, "Батьківщина" зі "Свободою" підписали договір про співпрацю у другому турі виборів міських голів. Партії сприятимуть кандидатам. Разом працюватимуть у місцевих радах нового скликання.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Тягнибок об'єднались проти Порошенка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути