вівторок, 12 червня 2012 15:26

Тимошенко хоче, аби українські політики грали по-чесному, як футболісти

Тимошенко хоче, аби українські політики грали по-чесному, як футболісти
Юлія Тимошенко поставила за приклад чесні спортивні правила гри. Фото: donbass.ua

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що чесні спортивні правила повинні стати взірцем для українського політикуму.

"Я не хочу, щоб нинішній авторитарний режим використовував Євро-2012 для згортання демократії та прав людини. Ми вітаємо футбольних вболівальників, тому що хочемо, щоб чесні правила гри футболу нарешті увійшли в українську політику", - сказала Тимошенко у коментарі для британського видання "The Telegraph", повідомляє сайт політика.

Екс-прем'єр-міністр висловила вдячність всім європейським політикам, які відмовилися політично підтримати чинну владу країни своїм відвідуванням українських футбольних матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко закликає європейців ігнорувати Януковича на матчах Євро-2012

"Стоячи поряд на одній трибуні з Януковичем чи просто потиснувши йому руку, ви допоможете авторитарному режиму в Україні, який відбирає усі права та свободи у громадян моєї країні... Цього разу ми потребуємо вашої допомоги, як ніколи раніше", - наголосила Тимошенко у коментарі, переданому для американського телеканалу CNN.

"Саме за прем'єрства Юлії Тимошенко Україна здобула право на проведення разом з Польщею фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. Новий уряд скористався цією можливістю, аби влаштувати "свято своєї кишені", до якої потрапила більша частина коштів, що виділялися з державного бюджету на підготовку та проведення чемпіонату. Саме за ініціативи уряду Миколи Азарова до тендерного законодавства було внесено зміни та запроваджено зручну для них корупційну схему", - заявили у прес-службі Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче, аби українські політики грали по-чесному, як футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути