Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2012 15:48

Тимошенко до соратників: "Якщо зараз не об'єднаємося, то завтра будемо перестукуватися"

Тимошенко до соратників:  "Якщо зараз не об'єднаємося, то завтра будемо перестукуватися"

Юлія Тимошенко обурена ситуацією яка виникла на виборах мера в Обухові і закликала опозицію врешті об'єднатися.

Про це йдеться у її листі з Качанівської колонії, оприлюдненому прес-службою "Батьківщина".

Партія влади, за її словами, продавила, протягла, протовкла свого кандидата в престижному райцентрі Київської області шляхом маніпуляцій, фальсифікацій та шахрайства.

"Але ж справа не в них, справа в нас - в демократичних силах. Бо так само наполегливо вони будуть тягти, товкти та давити і на парламентських виборах. Вони почули кров, вони побачили, що нас можна бити і не очікувати здачі. Вони плювати хотіли на всіх спостерігачів та міжнародну громадськість. Вони захопили країну, як загарбники, і поводяться з нею, як окупанти", - наголосила вона

Опозиція програла, тому що була розподіленою, підкреслила екс-прем'єр: "Знову від нас два кандидати і знову поразка. То невже час нічому не вчить?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першою у списку опозиції буде Тимошенко, а далі - за рейтингом - Турчинов

"Хіба важко було відмовитися від амбіцій якоїсь однієї людини та виграти ці вибори, тим більше в Київській області - в області, де ми завжди мали підтримку? Це – ганебно і прикро", - наголосила вона.

"Час зрозуміти, що програли не "Батьківщина" і не "Удар". Програла демократія, програла вся країна, бо люди дивляться на ці вибори, вони чудово бачать всі фальсифікації, але бачать і те, що ми нічого не спроможні зробити. І тому така наша безпорадність здатна викликати епідемію байдужості у людей. Бо кожна людина, яка сьогодні спостерігає за політичним процесом, має повне право сказати: "Якщо вже в них, у лідерів, нічого не виходить, то куди нам впливати на ту політику?" ...", - додала Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог: "Єдиний список "Батьківщини" і "Фронту Змін" - це бізнес-проект"

Вона також звернулася до своїх колег по опозиції: "Шановні колеги, соратники і побратими! Я дуже хочу, щоб обухівський "інцидент" став останнім в історії української демократії. Я ще і ще раз закликаю і благаю вас об'єднатися. На всіх рівнях, на всіх округах, на всіх виборах. Тільки так ми зможемо перемогти, тільки так ми зможемо зупинити цю бандитську навалу в країні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщину" очолить Яценюк, бо це єдиний шанс звільнити Тимошенко - експерт

"Давайте будемо думати про майбутнє. Об'єднуйтесь. Об'єднуйтесь негайно, вже сьогодні, бо якщо зараз цього не зробимо, то завтра будемо не переписуватися, а перестукуватися... ", - підсумувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко до соратників: "Якщо зараз не об'єднаємося, то завтра будемо перестукуватися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути