пʼятниця, 08 листопада 2013 14:02

Тимошенко буде власноруч вимірювати у палаті електромагнітне поле і рівень шуму - ДПтС

Тимошенко буде власноруч вимірювати у палаті електромагнітне поле і рівень шуму - ДПтС
Юлія Тимошенко. Фото: newzz.in.ua

Засуджена екс-прем'єр міністр Юлія Тимошенко попросила видати їй для користування прилади: вимірювач електромагнітного поля, вимірювач якості води та цифровий шумомір.

Про це вона написала у заяві на ім'я керівництва Качанівської виправної колонії, йдеться у повідомленні прес-служби Державної Пенітенціарної служби.

В повідомленні вказано, що заяву Тимошенко розглянули і керівництво пенітенціарного закладу прийняло рішення дозволити засудженій користуватися усіма затребуваними нею приладами.

"Сьогодні, захисник засудженою, Плахотнюк привіз до ЦКБ № 5 вимірювач електромагнітного поля, вимірювач якості води та цифровий шумомір", - сказано у повідомленні.

"Керівництво колонії із цими приладами, а також захисник засудженої виїхали до ДП "Харківського регіонального науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації" для проведення необхідної експертизи приладів, оскільки останні взагалі не сертифіковані та території України. Після висновків центру, а також науково-дослідної судової експертизи, зазначені пристрої будуть передані засудженій", - зазначили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: "Регіонали" зривають асоціацію, останній шанс - вівторок

Пенітенціарна служба у повідомленні зазначає, що раніше засуджена Тимошенко "у книжковому тайнику ховала дозиметр для виміру радіаційного фону. Пізніше вилучений пристрій був повернутий засудженій".

"Крім того, нагадуємо про те, що контроль вологи, радіаційного фону, якості води, шуму, світла тощо відповідними службами у приміщеннях перебування засудженої проводиться регулярно. Перевищень чи порушень норми зафіксовано жодного разу не було", - сказано у заяві прес-служби.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко буде власноруч вимірювати у палаті електромагнітне поле і рівень шуму - ДПтС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути