неділя, 19 січня 2014 12:58

Тетяна Чорновол на Майдані: "Я особисто була впевнена, що мене будуть вбивати"

Тетяна Чорновол на Майдані: "Я особисто була впевнена, що мене будуть вбивати"
Фото: korrespondent.net

Народ України мусить визначитись, на які жертви він готовий і йти до кінця. Про це, виступаючи зі сцени на Майдані, заявила журналістка Тетяна Чорновол. Жінка наразі перебуває на сцені, у неї заклеєний пластирем ніс. Нагадаємо, кілька тижнів тому її побили невідомі.

"Слава Україні!. Ви не уявляєте, яка я щаслива знаходитись на Майдані. Зараз бачу, що людей побільшало. Я вам дуже вдячна, що ви прийшли. Це дає усім нам сили і натхнення. Це наш ключ до перемоги", - подякувала Чорновол.

Чорновол подякувала усім людям за підтримку.

"Підтримка була дуже велика і відчувалася. Вашими молитвами я зараз стою перед вами. Я дуже довгий час присвятила як журналіст розслідуванням часів, у які сформувався донецький клан. Я особисто була впевнена, що мене будуть вбивати. Та я не думала, що це станеться так рано і в кількох метрах від дому. Те що це сталося. засвідчило, що все що я розслідувала - є правда. Цей клан виріс на крові, він любить вбивати", - запевнила журналістка.

Також вона наголосила, що у Верховній Раді зараз "є люди, які були замовними кілерами".

"Кар'єра Януковича підозріло  почалася із вбивства Євгена Щербаня. Якби він був живий, Янукович би зараз не був президентом. Не дарма він намагався звинуватити у цьому Тимошенко", - зазначила вона.

Чорновол сказала, що боротьби українців є важкою, та переможною.

"З нами Бог і перемога. Через Майдан пройшли мільйони - влада ніщо проти такої сили. Проблема єдина, що ми збираємося тільки на вихідні. Та ви маєте усвідомити, що це буде наш вирок, якщо ми дозволимо йому керувати країною у 2015 році. Мусимо вирішити вже зараз, на які жертви ми готові заради цієї боротьби. Розуміти, якщо якщо щось відбувається, потрібно всім як один летіти, захищати своїх", - зазначила вона.

"Це є війна, - додала Чорновол. - Це окопи, в яких ми, народ України, з однієї сторони, а вбивці, які грабують країну - з іншої. Не може бути розмов, ми повинні готувати себе до серйозного бою. Та у нас є важливий легітимний момент - вибори 2015 року. Час працює на нас, ми стаємо сильніші. Ми доведемо цю перемогу до кінця".

 

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Чорновол на Майдані: "Я особисто була впевнена, що мене будуть вбивати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути